A A A K K K

РВ по Одеській області оголосило конкурс на посаду голови правління Одеських авіаліній

РВ ФДМУ по Одеській області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади голови правління ВАТ „Авіакомпанія „Одеські авіалінії”. Підприємство розташовано за адресою: м. Одеса, Аеропорт „Одеса”, 65054. Основні види діяльності: авіаційні регулярні пасажирські перевезення,  авіаційні регулярні вантажні перевезення, послуги з організації подорожувань.

Вимоги до претендентів: громадянство України; повна вища освіта за напрямами: економічний, технічний, юридичний; досвід роботи претендента на керівних посадах.

Для участі в конкурсному відборі претендент особисто подає та/або надсилає електронною поштою: заяву про участь; згоду на обробку персональних даних; належним чином завірені копію документа, що посвідчує особу, копію трудової книжки або документів, що засвідчують досвід роботи, копію документа про вищу освіту; біографічну довідку (резюме); конкурсну пропозицію; рекомендації та інші документи на його розсуд.

Конкурсні пропозиції мають бути складені з урахуванням того, що підприємство є економічно не активним.

РВ ФДМУ по Одеській області звертає увагу, що конкурс на заміщення вакантної посади голови правління ВАТ „Авіакомпанія „Одеські авіалінії” проводиться в Порядку проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.09.2008 №777 (зі змінами та доповненнями).

Заяви, документи та конкурсні пропозиції претендентів приймаються у строк 30 календарних днів з дати розміщення даного оголошення на сайті ФДМУ року  за адресою:   м. Одеса, вул. Велика Арнаутська, 15, 5-й поверх, каб. 502 та/або за електронною адресою samson_51@spfu.gov.uaу відсканованому вигляді.

Відповідальність за достовірність наданих документів несе претендент. Конкурсний відбір відбудеться 29 квітня 2016 року об  1100  за адресою:     65012, м. Одеса, вул. Велика Арнаутська, 15, 11 поверх, каб. 1112.

Інформація, що стосується фінансово-економічного стану підприємства, не надається в зв’язку з відсутністю бухгалтерського обліку товариства.

Телефон для довідок (048) 731-40-43.

 Дата розміщення оголошення  23.03.2016р.