A A A K K K

РВ в Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі проводить День відкритих дверей

З метою налагодження діалогу з громадськістю, РВ в Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі проводить День відкритих дверей. Процес приватизації, як на початку, так і сьогодні, на етапі завершення масової приватизації, сприймається та оцінюється українським суспільством неоднозначно. Дискутуються питання доцільності її проведення, обґрунтованості обраних при цьому напрямів, пріоритетів та темпів таких робіт.

Щоб розвіяти сумніви і показати громадськості як функціонує система органів приватизації зсередини, Регіональне відділення  запрошує громадян зможуть ознайомитися з організацією роботи РВ, оглянути приміщення, поспілкуватися з працівниками, взяти участь у бесіді з керівництвом  про нововведення у законодавстві з питань приватизації, оренди, процедури передачі об’єктів права державної та комунальної власності.

Захід буде проведено у вигляді екскурсії, яка розпочнеться о 10.00. Чекаємо на Вас 8 листопада 2016 року за адресою: м. Херсон, просп. Ушакова, 47 (другий поверх). Додаткова інформація за тел. (0552) 26-18-63, контактна особа – Довгалюк Світлана Василівна.