A A A K K K

Рівненська область продає будівлю колишньої котельні

На торги, зокрема,  виставляютьсянежитлові приміщення загальною площею 54,5 кв. м в будівлі колишньої котельні по вул. Дзержинського, 32 в смт. Клесів Сарненського району (балансоутримувач:  ПрАТ “Клесівська ПМК-177”). Об’єкт розташований в зоні виробничо-адміністративної забудови в одноповерховій цегляній будівлі, наявний окремий вхід. Об’єкт не експлуатується, приміщення перебувають у ветхому технічному стані та потребують проведення відновлювальних ремонтно-будівельних робіт. Опалення, вентиляція, водопровід, слабкострумкові пристрої, каналізація – відсутні.

Початкова ціна об’єкта з урахуванням ПДВ становить 16320 грн. 00 коп.

Серед основних умов продажу - подальше використання об’єкта визначає покупець, дотримання санітарно-екологічних норм експлуатації об’єкта, правил пожежної безпеки та утримання прилеглої території в належному санітарному стані, здійснення реєстрації нерухомого майна, яке входить до складу об’єкту. Покупець сплачує винагороду організатору аукціону у розмірі 1% від початкової ціни об’єкта приватизації та послуги нотаріуса.

Аукціон в електронній формі буде проведено 12 серпня  2016 року  Українською універсальною біржею (www.uub.com. ua). Час початку аукціону (внесення цінових пропозицій) – 11.00, час закінчення аукціону (внесення цінових пропозицій) – 13.00.

Кінцевий термін прийняття заяв: до 17.15 8 серпня2016 року. Ознайомитися з об’єктом можна у робочі дні за місцем його розташування. Одержати додаткову інформацію можна за адресою: м. Рівне, вул.16 Липня, 77, тел./0362/ 63-58-19, 26-25-56.