A A A K K K

У Житомирі оголошено конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою

РВ ФДМУ по Житомирській області оголосило конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою для підготовки до продажу земельних ділянок державної власності, на яких розташовані об’єкти, що підлягають приватизації.

Дані про об’єкти землеустрою:

Об’єкт №1: земельна ділянка, на якій розташований об’єкт незавершеного будівництва – житловий будинок поз. 479 за адресою: Житомирська обл., Брусилівський р-н, с. Хомутець, вул. Садова, 7. Балансоутримувач – відсутній. Орієнтовний розмір земельної ділянки: 0,25 га.

Об’єкт №2: земельна ділянка, на якій розташований об’єкт незавершеного будівництва – житловий будинок поз. 480 за адресою: Житомирська обл., Брусилівський р-н, с. Хомутець, вул. Садова, 9. Балансоутримувач – відсутній. Орієнтовний розмір земельної ділянки: 0,25 га.

Об’єкт № 3: земельна ділянка, на якій розташований об’єкт державної власності групи А – окреме індивідуально визначене майно – будівля колишньої їдальні площею 1331,6 кв. м за адресою: Житомирська обл., м. Коростень, вул. Кірова, 50а. Балансоутримувач – орендар МПП «Гранд». Розмір земельної ділянки буде визначатися у процесі проведення робіт із землеустрою.

Об’єкт № 4: земельна ділянка, на якій розташований об’єкт державної власності групи Д – очисні споруди з бункерним пристроєм за адресою: Житомирська обл., м. Малин, вул. Огієнка, 55, що в процесі приватизації не увійшов до статутного капіталу ВАТ «Малинський дослідно-експериментальний завод «Малекс» та переданий у процесі його реорганізації на баланс ВАТ «Сервіс». Розмір земельної ділянки буде визначатися у процесі проведення робіт із землеустрою.

Об’єкт № 5: земельна ділянка, на якій розташований об’єкт державної власності групи Д – резервуар дощових та стічних вод за адресою: Житомирська обл., м. Малин, вул. Огієнка, 55, що в процесі приватизації не увійшов до статутного капіталу ВАТ «Малинський дослідно-експериментальний завод «Малекс» та переданий у процесі його реорганізації на баланс ВАТ «Сервіс». Розмір земельної ділянки буде визначатися у процесі проведення робіт із землеустрою.

Конкурсну документацію подававти до сектору організаційно-документального забезпечення РВ ФДМУ по Житомирській області. Кінцевий термін подання конкурсної документації – 25 квітня 2016 року до 18.00.

Конкурс буде проведено 5 травня 2016 року об 11.00 за адресою: м. Житомир, вул. 1–го Травня, 20, кім. 402, РВ ФДМУ по Житомирській області. Телефон для довідок: 420-416.