A A A K K K

У смт Сатанів продається майно колишнього санаторію-профілакторію

РВ по Хмельницькій області пропонує до продажу на аукціоні в електронній формі об'єкт державної власності – групу інвентарних об’єктів колишнього санаторію-профілакторію "Берізка", а саме: будівля загальною площею 728,4 м2, апарати УЗТ, опромінювач, холодильна камера, холодильна шафа, телевізор, м’ясорубка, електроплита, відеоплеєр, відеомагнітофон та інше. Об’єкт розташований за адресою: Хмельницька обл., Городоцький р-н., смт Сатанів, вул. Монастирська, 18.

 Початкова ціна продажу – 916,4 тис. грн.

Аукціон в електронній формі буде проведено Товарною біржею «Українська міжрегіональна спеціалізована» 22 квітня 2016 року, початок аукціону – 11.00 , закінчення аукціону – 13.00.

Заява на участь в аукціоні та фотокопії документів, що є додатками до заяви, подаються в електронному вигляді до Товарноїбіржі «Українська міжрегіональна спеціалізована»  на електронну адресу www.uisce.com.ua.

Протягом двох календарних днів з дати реєстрації заяви учасники аукціону зобов’язані надіслати на адресуТоварної біржі «Українська міжрегіональна спеціалізована» ( вул. Спаська, 5, оф.5, м. Київ, 04071)  оригінали заяв на участь в аукціоні у трьох примірниках та належним чином засвідчені копії документів, що є додатками до заяви, а також докази надсилання цих документів.

Кінцевий термін приймання заяв на участь у аукціоні – 18.04.2016.

Додаткову інформацію можна отримати вРВ ФДМУ по Хмельницькій області за адресою: м. Хмельницький, вул. Соборна, 75, тел. (0382) 79-56-16, час роботи – з 08.00 до 17.00, крім вихідних.