A A A K K K

В Рівному пропонується в оренду частина навчального корпусу

РВ ФДМУ по Рівненській області вивчає попит на  об’єкт оренди. Це, зокрема приміщення цокольного поверху навчального корпусу № 1, загальною площею 75,89кв. мпо вул. Соборна, 11, в м. Рівному.

Об’єкт пропонується для  розміщення їдальні та буфету, що не здійснює продаж товарів підакцизної групи, у навчальному закладі. Вартість майна за незалежною оцінкою – 857 785,00грн. Максимально можливий строк оренди – 2 роки та 6 місяців.

На даний об’єкт до РВ ФДМУ по Рівненській області уже надійшла заява про намір орендувати. Після вивчення попиту, у разі надходження 2 або більше заяв, орган приватизації відповідно до вимог абз. 3 частини 4 ст. 9 Закону України “Про оренду державного та комунального майна”оголосить конкурс на право оренди державного майна.Заяви слід надсилати протягом 10 робочих днів після опублікування даного оголошення у газеті «Відомості приватизації» на адресу регіонального відділення в окремому конверті з написом “Заява про оренду” із зазначенням найменування та місцезнаходження об’єкта оренди. Більш детальну інформацію можна отримати за тел.: (0362) 26-66-75.