A A A K K K

В Житомирській області оголошено конкурс з відбору розробників робіт із землеустрою

РВ ФДМУ по Житомирській області оголосило повторний конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою для підготовки до продажу земельних ділянок державної власності, на яких розташовані об’єкти, що підлягають приватизації.

– земельна ділянка, на якій розташований об’єкт державної власності групи Ж – їдальня-магазин з обладнанням за адресою: Житомирська обл., Овруцький р-н, с. Норинськ, вул. Робітнича, 17.

– земельна ділянка, на якій розташований об’єкт державної власності групи Д - незавершене будівництво очисних споруд з бункерним пристроєм за адресою: Житомирська обл., м. Малин, вул. Огієнка, 55.

– земельна ділянка, на якій розташований об’єкт державної власності групи Д - незавершене будівництво резервуару дощових та стічних вод за адресою: Житомирська обл., м. Малин, вул. Огієнка, 55.

Розмір земельних ділянок буде визначатися у процесі проведення робіт із землеустрою.

Конкурсну документацію претенденти подають до сектору управління персоналом та організаційної роботи РВ ФДМУ по Житомирській області (кім. 412).

Кінцевий термін подання конкурсної документації – 27 липня 2016 року до 18.00.

Конкурс буде проведено 04 серпня 2016 року об 11-й годині за адресою: м.Житомир, вул. 1–го Травня, 20, кім. 402, РВ ФДМУ по Житомирській області. Телефон для довідок: 420-416.