A A A K K K

Відбудуться позачергові збори акціонерів ПАТ "НВП "Наука"

До уваги акціонерів публічного акціонерного товариства «Науково-виробничий концерн «Наука»   (ЄДРПОУ 25594064), місцезнаходження товариства: 04116, Україна, м. Київ, вул. Довнар-Запольського, 2/20

Повідомляємо Вас про проведення позачергових загальних зборів акціонерів

ПАТ «НВК «Наука» (далі – позачергові загальні збори)

 

Дата та час початку і закінчення реєстрації акціонерів (представників акціонерів) для участі у позачергових загальних зборах: 28 листопада 2016 року, з 14 години 00 хвилин до 14 години 30 хвилин.

Дата та час відкриття (проведення) позачергових загальних зборів: 28 листопада 2016 року о 15 годині 00 хвилин.

Місце реєстрації учасників та проведення позачергових загальних зборів: 01601,   м. Київ,  вул. Кутузова, 18/9, кім. 304.

 

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:

1. Про обрання членів лічильної комісії та прийняття рішення про припинення їх повноважень, обрання Голови і Секретаря загальних зборів акціонерів Товариства.

2. Затвердження регламенту роботи загальних зборів акціонерів Товариства.

3. Про припинення повноважень членів Наглядової ради Товариства.

4. Обрання членів Наглядової ради Товариства.

5. Припинення повноважень членів Ревізійної комісії Товариства.

6. Обрання членів Ревізійної комісії Товариства.

7. Припинення повноважень Генерального директора Товариства, а також осіб, на яких покладено виконання обов’язків Генерального директора Товариства.

8. Обрання Генерального директора Товариства.

9. Про обрання аудитора Товариства.

10. Щодо спеціального обладнання, що було придбано Товариством за бюджетні кошти.

11. Про внесення змін до статуту Товариства та затвердження статуту Товариства у новій редакції.

12. Про внесення змін та затвердження положень про загальні збори, наглядову раду, виконавчий орган та ревізійну комісію Товариства у новій редакції.

 

 

Для участі в позачергових загальних зборах акціонерам необхідно мати при собі паспорттадовіреність на право участі у позачергових загальних зборах, оформлену згідно з вимогами законодавства  (для представників юридичних та фізичних осіб).

З документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного позачергових загальних зборів, акціонери ПАТ «НВК «Наука» можуть ознайомитися з дати надіслання акціонерам даного повідомлення до дати проведення позачергових загальних зборів щоденно (крім суботи та неділі), з 10:00 до 16:00 год. (обідня перерва з 12 год. 30 хв. до 13 год. 30 хв.), за адресою: м. Київ, вул. Кутузова 18/9, кімната 705, а в день проведення позачергових загальних зборів – також у місці їх проведення з 14 години 00 хвилин до 15 годин 00 хвилин. Відповідальним за порядок ознайомлення акціонерів з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, є Корецька Вікторія Леонідівна (головний спеціаліст Фонду державного майна України). Телефон для довідок: (044) 200-31-80.

Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного:www.spfu.gov.ua.

Дата складення переліку акціонерів, які мають право участі у позачергових загальних зборах, встановлена 22 листопада 2016 року (станом на 24 годину).