A A A K K K

Закарпатське РВ змінює спосіб приватизації Агропромтехніки

Комісія з приватизації Закарпатського державного обласного підприємства по технічному забезпеченню сільськогосподарського виробництва “Агропромтехніка” 21 квітня 2016 року провела чергове засідання.  

Метою засідання комісії було складання Акту оцінки майна ЄМК ДП та подання його на затвердження до РВ ФДМУ по Закарпатській області.

 Відповідно до Акту оцінки вартість майна, що підлягає приватизації (розмір статутного капіталу акціонерного товариства), становить 1,27 млнгрн.

Комісія по приватизації схвалила Акт оцінки вартості майна ЄМК ДП «Закарпатське державне обласне підприємство по технічному забезпеченню сільськогосподарського виробництва «Агропромтехніка» та подала його на затвердження до РВ.

Також комісія з приватизації запропонувала РВ ФДМУ по Закарпатській області розглянути питання про зупинення приватизації підприємства шляхом утворення АТ і визначення іншого способу  його приватизації відповідно до чинного законодавства, оскільки визначений розмір статутного капіталу АТ, що утворюється на базі майна ДП «Закарпатське державне обласне підприємство по технічному забезпеченню сільськогосподарського виробництва «Агропромтехніка», не відповідає вимогам законодавства щодо мінімального розміру статутного капіталу АТ.