A A A K K K

Заявки на участь у перших електронних торгах державним майном приймаються до 25 грудня

Кінцевий термін приймання заяв на перший аукціон в електронній формі з продажу об’єктів державної власності – 25 грудня 2015 року. Про це повідомляє Універсальна товарно-сировинна біржа, на якій заплановано проведення аукціону. У повідомленні також детально описано умови участі в аукціоні. Фонд державного майна України пропонує на цих торгах низку контейнерів для перевезень, що знаходяться на балансі ПрАТ «Науково-виробниче обєднання «Етал» у Кіровоградській області.

 

Як повідомлялося раніше, Фонд державного майна вперше оголосив продаж низки об’єктів на аукціоні в електронній формі. Оголошення розміщено у газеті «Відомості приватизації» № 60 від 7 грудня 2015 року.

Аукціон проводиться відповідно до Порядку проведення в електронній формі продажу об’єктів малої приватизації на аукціоні, у тому числі й за методом зниження ціни, затвердженого наказом ФДМУ від 09.09.2015 № 1325.

Як неодноразово зазначав Голова ФДМУ Ігор Білоус, Фонд запровадить нові форми продажу державного майна, серед яких і електронні аукціони. За словами керівника Фонду, сучасні технології продажу об’єктів приватизації дозволять залучити більш широке коло потенційних покупців, а відтак підвищити ефективність приватизації та збільшити надходження коштів до Держбюджету.