A A A K K K

Житомирське РВ повторно оголосило конкурс на заміщення вакантних посад

РВ ФДМУ по Житомирській області повторно оголосило конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців:  головного спеціаліста з питань контролю та внутрішнього аудиту, провідного спеціаліста з питань внутрішньої безпеки та запобігання корупції, провідного спеціаліста сектору інформаційного забезпечення та роботи зі ЗМІ.

Основні вимоги до претендентів: громадянство України; повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра; повинен знати практику застосування чинного законодавства; основні принципи роботи на комп’ютері; володіти державною мовою.

Для головного спеціаліста: стаж роботи у державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше  1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах економіки не менше 3 років.

Для провідного спеціаліста: стаж роботи у державній службі на посаді спеціаліста 1-ї чи 2-ї категорії не менше  1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах економіки не менше 2 років.

Оголошення опубліковано у газеті«Відомості приватизації»від 21 березня 2016 року № 23.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: кім. 406, вул.1-го Травня, 20, м. Житомир.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці за тел.: (0412)42-04-16; (097)585-14-31.