A A A K K K

Чернівецьке РВ вивчає попит на заклади відпочинку

РВ ФДМУ по Чернівецькій області вивчає попит на об’єктидержавної власності з метою приватизації або передачі в оренду із збереженням профілю діяльності.

1. Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку „Юність”, Вижницький р-н, смт Берегомет, вул. Піонерська, 2.

Будівлі та споруди загальною площею 4938,5 м². Об’єкт розташований  у мальовничому куточку Буковини на березі річки Сірет, біля гори Стіжок, в екологічно чистій, зеленій зоні, де цілюще повітря з запахом справжньої хвої сприяє повноцінному відпочинку та оздоровленню дітей. Під’їзна дорога з твердим покриттям. Земельна ділянка під об’єктом не сформована.

2. Пансіонат „Буковина”, Глибоцький р-н, с. Валя-Кузьміна, вул. Озерна, 13.

Будівлі та споруди загальною площею 4164,3 м².Об’єкт розташований  на березі озера на території Валя Кузьмінського ландшафтного парку в 15 км. від м. Чернівці в екологічно чистому місці, в оточенні хвойних та букових лісів.

Земельна ділянка під об’єктом не сформована.

3. Пансіонат з лікування матері і дитини „Зелені пагорби”, Вижницький р-н, с. Виженка. Будівлі та споруди загальною площею 3143,8 м².

Об’єкт розташований в екологічнот чистій зоні Буковинських Карпат на лівому березі гірської річки Виженка, на схилі, що має гірський рельєф і переходить в заліснену зону. Земельна ділянка під об’єктом не сформована.

Пропозиції щодо придбання або отримання в оренду зазначених об’єктів надсилати на адресу РВ до 05.04.2018 р.

Додаткову інформацію про об’єкти можна отримати за телефон: 55-42-35.