A A A K K K

ФДМУ підписав всі договори з інвестиційними радниками першого пулу підприємств великої приватизації

«Сьогодні підписали договір з компанією «KPMG Україна» в складі консорціуму Baker McKenzie, Henniger Winkelmann Consulting для підготовки до приватизації ДП «Завод «Електроважмаш», – про це на своїй сторінці у Facebook написав керівник ФДМУ Віталій Трубаров.

Також, за його словами, уже підписано договір з «Конкорд Консалтинг» в складі консорціуму KPMG, «Бюро Маркуса», Redcliffe Partners, яка готуватиме до приватизації ДП «Вугільна компанія «Краснолиманська», «Президент Готель» та підприємства «Індар», договір з «BDO корпоративні фінанси» в складі консорціуму Baker McKenzie, Baker Tilly Ukraineта ASSETEXPERTISE, яка готуватиме ПАТ «Обєднана гірничо-хімічна компанія».

Він нагадав, що минулого тижня було підписано договір з компанією Pericles Global Advisory, яка перемогла на конкурсі в складі консорціуму з White& Case LLP, Kinstellar, KPMG Ukraineта SARS Сapital, для підготовки до приватизації Одеського припортового заводу.

Віталій Трубаров зазначив, що Фонд чекає на нові конкурсні пропозиції від інвестиційних радників для підготовки другої черги підприємств із списку великої приватизації.

7 вересня відбудеться перший етап відбору інвестиційних радників для ВАТ «Оріана», ПАТ «Азовмаш», ПАТ «Сумихімпром», «Національна акціонерна компанія «Украгролізинг», АТ «Херсонська ТЕЦ», АТ «Дніпровська ТЕЦ», АТ «Криворізька теплоцентраль», Державне підприємство «Сєвєродонецька теплоелектроцентраль».