A A A K K K

ФДМУ провів конкурсний відбір претендентів на зайняття посад чотирьох незалежних членів наглядової ради ПАТ "Запоріжжяобленерго"

Фонд держмайна провів конкурсний відбір претендентів на зайняття посад чотирьох незалежних членів наглядової ради ПАТ "Запоріжжяобленерго".

Про це повідомив керівник ФДМУ Віталій Трубаров.

Після завершення всіх процедурних моментів з оформлення результатів конкурсу, Фонд передасть кандидатури на затвердження Номінаційного комітету при Міністерстві економічного розвитку та торгівлі, який має остаточно визначитися, хто займе посади членів наглядової ради Запоріжжяобленерго.

Обираючи кандидатури, Фонд враховував досвід в управлінських та приватизаційних питаннях, профіль спеціалізації, освіту кандидатів, оскільки Наглядова рада як орган, що приймає практично всі ключові рішення діяльності Товариства, має складатися з фахівців у різних сферах.

Конкурс з відбору незалежних членів наглядової ради ПАТ «Запоріжжяобленерго» став першим прикладом конкурсного відбору членів наглядових рад акціонерних товариств, і Фонд сподівається, що він послужить зразком для всіх інших конкурсів.