A A A K K K

Фонд державного майна переносить заплановані на КМФБ торги акціями на інші майданчики

У зв‘язку з надходженням до ФДМУ інформації про те, що Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку України не продовжила ліцензію Київській міжнародній фондовій біржі, Фонд державного майна змушений прийняти рішення про перенесення торгів пакетами акцій, запланованих на цій біржі, на інші торговельні майданчики – ПФТС та УМВБ.

Так, акції ПАТ «Тернопільський завод «Оріон» (96,129%) виставлені на продаж на Українській міжбанківській валютній біржі. Дата торгів 06 вересня 2017 об 11.00.Торги 25-відсотковими пакетами акцій ПАТ «ДТЕК Дніпроенерго» та ПАТ «ДТЕК «Дніпрообленерго» заплановані на ФБ ПФТС. Дата торгів – 31 серпня 2017 року об 11.00. Про це Фонд державного майна повідомляє у своєму офіційному виданні – газеті «Відомості приватизації» від 10 серпня 2017 року № 63.

Фонд державного майна закликає громадськість, міжнародні організації, представників посольств іноземних держав, інвесторів та всіх зацікавлених спостерігати за ходом торгів на фондових біржах у режимі онлайн через ресурси фондових бірж, а також через офіційний сайт Фонду. Спеціальні оголошення з посиланням на трансляцію торгів розміщуватимуться на головній сторінці сайту Фонду в день їх проведення. Також Фонд просить звертатися до нього з будь-яких питань, що стосуються його діяльності, і, зокрема, приватизації, у будь-який зручний для запитувачів спосіб.

Фонд готовий сприяти  запитувачам в отриманні всієї необхідної їм інформації. Фонд зацікавлений у тому, щоб участь у приватизації українських об‘єктів брало якомога більше інвесторів, і робить для цього все можливе. 

Всі об‘єкти приватизації представлені на промо-сторінці Фонду з питань приватизації www.privatization.gov.ua