A A A K K K

Фонд державного майна рекомендує скористатись можливостями дистанційної форми професійної підготовки оцінювачів на час карантину

Фонд державного майна України на час карантину призупинив навчання та підвищення кваліфікації оцінювачів у очній (стаціонарній) формі. Попри це, оцінювачі матимуть можливість підвищувати кваліфікацію дистанційно. 

Інформацію про навчальні заклади, які здійснюють навчання за програмами підвищення кваліфікації у дистанційній формі, можна знайти на сайті Фонду держмайна за посиланням:https://bit.ly/3aot51c.

“Це вимушений захід. Фонд державного майна і навчальні заклади слідують правилам карантину. Всім, хто навчається або ж планує навчання стаціонарно не варто хвилюватись - програми з професійної підготовки та підвищення кваліфікації у очній формі будуть продовжені у звичному режимі після ухвалення офіційного рішення про завершення карантину”, - повідомив заступник Голови Фонду державного майна Андрій Єгоров.

Так, на разі призупинено навчання за програмами базової підготовки оцінювачів. Також припинені кваліфікаційні іспити на отримання свідоцтва оцінювача та навчання за програмами підвищення кваліфікації, крім тих, що проводяться за дистанційною формою навчання.

Розпочаті навчальними закладами програми підвищення кваліфікації оцінювачів можна буде завершити після скасування карантину. Фонд держмайна не прийматиме рішень про зупинення кваліфікаційних документів до оцінювачів, заявлених навчальними закладами у списках, що направлялися до Фонду для проведення навчання за програмами підвищення кваліфікації та навчання яких вже розпочалося до завершення ними такого навчання.

Попри карантин, Фонд продовжує організаційне забезпечення оціночної діяльності в країні, зокрема, опрацьовуються заяви від оцінювачів та суб’єктів оціночної діяльності щодо видачі кваліфікаційних свідоцтв оцінювачів та сертифікатів суб’єктів оціночної діяльності.