A A A K K K

Фонд продав пакет акцій ПрАТ "Хлібозавод "Залізничник"

Нарешті, Хлібозавод «Залізничник», що у місті Тростянець знайшов свого власника. З 230 спроби 48 %  акцій продано за 554 тисячі гривень.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив в. о. Голови ФДМ Віталій Трубаров.

«Це сумна статистика, і таких підприємств багато, які виставляються роками на продаж і безрезультатно», - констатував керівник ФДМУ Віталій Трубаров.

«Зі вступом в дію нового закону про приватизацію такої «статистики» стане значно менше. Адже після 2 безрезультатних спроб торгів на підвищення ціни, інші аукціони будуть проходити на пониження і таким чином визначать реальну вартість підприємства, за яку інвестор готовий купувати», - наголосив Віталій Трубаров.

«І нехай мене критикують популісти і «великі знатоки» приватизації, але непрацююче підприємство, яке занепадає, руйнується і роками чекає, коли знайдеться той, хто за нього заплатить нереальні мільйони доларів, приносить значно більше шкоди, аніж зниженння стартової ціни», - підкреслив в. о. Голови Фонду Віталій Трубаров.

Довідково.

Сьогодні, 28 лютого 2018 року, на Українській міжбанківській валютній біржі реалізовано державний пакет акцій ПрАТ "Хлібозавод "Залізничник" розміром 48,021% статутного капіталу.

Підприємство знаходиться у м. Тростянець Сумської області.

Ціна продажу становить -  554,587 тис грн.

Переможцем аукціону визнано – ТОВ «І-ІНВЕСТ».