A A A K K K

Фонд вимагає спростування неправдивої інформації щодо роботи Комісії з відбору радників

Фонд державного майна відкидає безпідставні звинувачення компанії «Грант Торнтон» (Україна), яка брала участь в конкурсі з відбору інвестиційних радників та програла в конкурентній боротьбі.

Конкурсна комісія у своїй роботі дотрималася всіх принципів прозорості, законності, змагальності та рівності. Важливо, що в учасників конкурсу під час роботи Комісії як на першому, так і на другому етапі відбору жодних зауважень не було. У тому числі і в «Грант Торнтон», яка звинуватила Фонд вже після оприлюднення результатів конкурсного відбору.

Участь у конкурсі брали кращі з кращих інвестиційних компаній, і завжди є ті, хто програв, і ті, хто переміг. Однак програш не має бути підставою для вигаданих звинувачень. Фонд державного майна переконаний, що свідомо неправдиві заяви шкодять процесу приватизації та заважають приходу інвесторів.

Саме тому Фонд державного майна вимагає від «Грант Торнтон» (Україна) спростувати неправдиву інформацію щодо порушень в ході роботи Комісії з відбору радників. В іншому випадку Фонд звернеться до суду про захист честі, гідності та ділової репутації.