A A A K K K

Івано-Франківське РВ успішно продало нежитлову будівлю майстерні

РВ ФДМУ по Івано-Франківській області 10 травня 2017 року продало на аукціоні в електронній формі за методом зниження ціни нежитлову будівлю майстерні площею 741,8 кв.м, що не включена до статутного капіталу ВАТ «Променерговузол», за адресою: м. Івано-Франківськ, с. Хриплин, вул. Тисменицька, 2Б.

Аукціон в електронній формі було проведено Прикарпатською універсальною  товарною біржею.

Об'єкт приватизації розташований у периферійній промисловій зоні міста на території колишнього акціонерного товариства, що робило його непривабливим для покупців. РВ роками виставляло об'єкт до продажу на аукціонах  (більше 40 разів), проте заяв на аукціон не надходило.

Застосувавши новий спосіб приватизації – продаж на аукціоні за методом зниження ціни нежитлову будівлю майстерні площею 741,8 кв.м успішно було продано на аукціоні, для участі на який надійшли заяви від 3-ох покупців. Початкова ціна продажу становила 313 387,20грн(з урахуванням ПДВ). В ході торгів об'єкт було продано юридичній особі за ціною продажу 156 693,60 грн.

З переможцем аукціону 12 травня 2017 року регіональне відділення уклало договір купівлі-продажу.

До кінця травня місяця регіональне відділення очікує отримати кошти за приватизований об'єкт та перерахувати їх до Державного бюджету.