A A A K K K

Офіс сталих інвестицій: детально про експертну підтримку проєктів Фонду державного майна онлайн

10 липня 2020 року Фонд державного майна України провів онлайн спілкування експертів Офісу сталих Інвестицій з аудиторією мережі Facebook.

Експерти розповіли в прямому ефірі про мету створення Офісу сталих інвестицій, його роль у системному реформуванні Фонду державного майна та про актуальні теми пов’язані зі залученням інвестицій через приватизацію.

За словами керівниці офісу сталих інвестицій Олександри Кудрявцевої, ключовими завданнями проєкту є впровадження сучасних методологій проєктного та процесного управління, кваліфікована юридична експертиза та потужна аналітична підтримка Фонду державного майна України на етапі його реформування.

Олександра Кудрявцева представила частину експертної команди Офісу, а саме: Ярославу Максименко – яка керує юридичним блоком, проєктних менеджерів Ольгу Батову та Віталія Ковальчука – який відповідає в Офісі за проєкт приватизації Готелю “Дніпро”. Кожен з них розповів про свою сферу діяльності в Офісі.

Актуальність створення ОСІ виникла в умовах значного збільшення кількості проєктів та їхніх масштабів у Фонді державного майна.

Йдеться про безпрецедентну кількість об’єктів, переданих Фонду для подальшої приватизації, та виклики пов’язані з пандемією коронавірусної інфекції.

За сприяння донорських організацій, зокрема, громадської організації Transparency International та USAID, Офіс сталих інвестицій забезпечує ефективне трансформування Фонду державного майна для здійснення амбітних цілей та завдань у найближчій перспективі.

Ефір доступний за посиланням


Довідково

Офіс сталих інвестицій (ОСІ), створений наказом Голови Фонду державного майна № 583 від 27.03 – це допоміжний, консультативно-дорадчий орган Фонду державного майна України, діяльність якого направлена на реалізацію проєктів, що сприяють впровадженню реформи  Фонду і підвищенню ефективності його діяльності.