A A A K K K

Рівненське РВ продає недобудований житловий будинок

РВ ФДМУ по Рівненській області оголошує повторний аукціон в електронній формі незавершеного будівництва 4-х квартирного житлового будинку з господарськими приміщеннями

Це зокрема квартири №1-4 в 4 квартирному житловому будинку з господарськими приміщеннями, які знаходиться с. Базальтове, Костопільського району.

Будівництво законсервоване у 2002 році. Стіни квартир зведені із червоної лицювальної цегли та піноблоків. Покриття дерев’яно-шатрове, накритті шиферним листом, який частково пошкоджений. Міжповерхове перекриття виконано із залізобетонних плит, вікна та двері відсутні. Сходові конструкції між поверхами та в погреби-відсутні.

Сарай на 4 секції побудований на бетонних блоках та викладений із цегляної кладки, покриття шатрово-шиферне на дерев’яних стропилах. В кожній із секцій є вікна та дерев’яні двері, які частково пошкоджені.Електропостачання, водопостачання, каналізація-відсутні. Технічний стан будівлі є задовільним та відповідає 40% рівня будівельної готовності.

Серед основних умов продажу - завершити будівництво об’єктів та ввести їх в експлуатацію.

Аукціон в електронній формі буде проведено 09 лютого 2018 року  Українською універсальною біржею (www.uub.com.ua) об 11.00.

Кінцевий термін прийняття заяв: до 17.00 год. 05 лютого 2018 року.

Одержати додаткову інформацію можна за адресою: м. Рівне, вул.16 Липня, 77, тел./0362/ 63-58-19, 26-25-56.