A A A K K K

Тернопільське РВ через суд повернуло у держвласність нежитлову будівлю

Постановою Касаційного господарського суду, що входить до складу Верховного суду України від 12.04.2018 касаційну скаргу РВ задоволено та визнано право власності за Державою в особі РВ ФДМУ по Тернопільській області на нежитлову будівлю хлораторної, яка розташована за адресою: вул. П. Тичини, 3, "Х", м. Бучач, Бучацький район.

 

РВ 19.05.2017 звернулося до господарського суду Тернопільської області з позовною заявою до ВАТ "Бучацький цукровий завод" про визнання права власності за Державою в особі РВ на нежитлову будівлю хлораторної.

Ухвалою господарського суду Тернопільської області від 20.06.2017, що залишена без змін постановою Львівського апеляційного господарського суду від 27.09.2017 в задоволені позову регіонального відділення відмовлено.

Скориставшись своїм правом на оскарження зазначених рішень суддів, 31.10.2017 регіональне відділення звернулося із касаційною скаргою на той час ще не ліквідованого Вищого господарського суду України, в якій просило скасувати рішення місцевого та апеляційного суддів та прийняти нове рішення, яким визнати право державної власності на нерухоме майна.