A A A K K K

У Чернігівській області отримали від оренди майже 7 млн грн

Станом на 31.08.2019 р. у Реєстрі договорів оренди державного майна, розташованого на території Чернігівської області, обліковувалось 624 договорів оренди державного майна, з них:

– 568 договорів оренди державного майна (91,03% загальної кількості) укладено регіональним відділенням, у т.ч. 1 договір цілісного майнового комплексу;

– 56 договорів укладено державними підприємствами, організаціями та установами, а також військовими частинами Збройних сил України.

Протягом січня – серпня 2019 року регіональним відділенням укладено 54 договори оренди державного майна, із них: 22 договори – за результатами вивчення попиту на об’єкт оренди, 29 договорів – з бюджетними установами та організаціями, що фінансуються за рахунок державного та місцевого бюджетів та 3 договори – за результатами конкурсу.

Окрім того, за вісім місяців 2019 року продовжено термін дії 105 договорів оренди нерухомого державного майна.

Згідно з наказом Фонду регіональному відділенню доведено планове завдання щодо забезпечення надходження орендної плати до державного бюджету на 2019 рік в сумі 9 млн грн.

За вісім місяців 2019 року від оренди державного майна до державного бюджету надійшло 6,719 млн грн, що становить 74,66% від річного планового завдання. При цьому за договорами, укладеними безпосередньо регіональним відділенням, сума надходжень коштів від оренди склала 6,695 млн грн (99,64% від загальної суми надходжень).

Працівниками регіонального відділення здійснюється постійний документальний та періодичний комплексний контроль за використанням орендованого майна та виконанням умов договорів оренди.