A A A K K K

У Чернівцях та області пропонують в оренду захисні споруди цивільного захисту

Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області РВ ФДМУ по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях пропонує в оренду шість захисних споруд цивільного захисту:

1. сховище площею 156,5 кв. м у м. Чернівці, вул. Галицький шлях, 46В;

2. сховище площею 145,8 кв. м у м. Чернівці, вул. Зелена, 3;

3. сховище площею 831,3 кв. м у м. Чернівці, вул. Миру, 18а;

4. сховище площею 172,0 кв. м у м. Чернівці, вул. Коломийська, 9а;

5. сховище площею 582,0 кв. м у м. Чернівці, вул. Ярослава Мудрого, 31;

6. сховище площею 151,6 кв. м у м. Новоселиця, вул. Комарова, 7/1, пропонується виключно до передачі в оренду, оскільки має місце чинний договір безоплатного зберігання (термін до 23.03.2020).

Всі об’єкти потребують ремонту.

Земельні ділянки під вказаними об’єктами не сформовані, кадастрові номери – відсутні. Землевпорядна документація не виготовлялася.

Зазначені захисні споруди можуть бути передані в оренду виключно із збереженням їх цільового призначення, за умови приведення сховищ у готовність до використання за призначенням або у стан вказаний в акті приймання – передавання у строк не більше 12 годин та укладення з Управлінням забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області Регіонального відділення ФДМУ по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях договору безоплатного зберігання спеціального обладнання.

Докладна інформація за телефоном: 55-42-35.