A A A K K K

Український інститут корпоративного управління запрошує на навчання

Український інститут корпоративного управління проводить навчання щодо втілення Принципів корпоративного управління та підготовки корпоративних секретарів

Спеціалізована програма  «Корпоративний секретар»  надає учасникам необхідні в їх роботі знання та практичні навички у сферах: організації роботи органів управління АТ; протоколювання корпоративних подій; роботи із запитами акціонерів, іншими документами АТ, врегулювання конфліктних ситуацій; підготовки та оформлення правочинів з власними цінними паперами АТ; запобігання спробам корпоративного шантажу, корпоративного захоплення АТ тощо.

Спеціалізована програма «Корпоративний секретар» запланована на наступні дати: з 17-21жовтня2017 року та з 16-20 грудня  2017 року.

Особи, що пройдуть навчання та успішно складуть іспит, отримають сертифікат державного зразка, їх дані будуть занесені до відповідного державного реєстру.

Навчання платне. До вартості входить: навчання, матеріали до програми, одноразове харчування, кава-паузи, складання іспиту, видача кваліфікаційного сертифікату.

З питаннями щодо участі необхідно звертатись до Ірини Біляченко за тел. (044) 228-87-59 e-mail: Irina.Bilyachenko@cgpa.com.ua