A A A K K K

В умовах карантину ПАТ "Одеський припортовий завод" працює в безперебійному режимі та підвищує заробітну плату персоналу

ПАТ "Одеський припортовий завод" продовжує виробляти та відвантажувати хімічну продукцію в обсягах і в терміни, передбачені контрактами. Більше того, попри загальнодержавні тенденції,
25 березня на засіданні Правління підприємства було прийнято рішення про підвищення з 1 квітня 2020 року заробітної плати всім робітникам, виходячи з фінансових можливостей, які зараз є на заводі. Керівництво спільно з економічними службами ОПЗ розробило модель відсоткового підвищення окладів. До слова, підвищення окладів відбувається із збереженням нарахування усіх премій, доплат та надбавок.

Безперебійна робота підприємства в умовах надзвичайної ситуації забезпечена завдяки дотриманню заходів, спрямованих на профілактику та запобігання коронавірусної інфекції.

Створена комісія з реагування на загрозу захворювань COVID-19, яка займається розробкою та впровадженням відповідних заходів на заводі.

Із метою забезпечення захисту працівників, на ОПЗ щодня проводять обробку усього заводського транспорту спецзасобами та дезінфекцію приміщень.

Усі працівники АТ "ОПЗ" забезпечені засобами індивідуального захисту. З огляду на дефіцит масок в Україні, у швейному відділенні одного з підрозділів ОПЗ налагоджено власне  виробництво марлевих масок.

Щоденно через заводську систему оповіщення транслюються нагадування щодо необхідності дотримуватися превентивних заходів, покликаних попередити поширення вірусу.

Довідково

ПАТ "Одеський припортовий завод" виробляє аміак, карбамід та іншу хімічну продукцію. Завод приймає та перевантажує в морські судна на експорт продукцію, як власну, так і інших підприємств: аміак, карбамід, метанол і рідкі комплексні азотні добрива. Хімічна продукція від інших підприємств надходить на перевантажувальні комплекси заводу залізницею та аміакопроводом.