A A A K K K

Запорізьке РВ продає Завод алюмінієвої фольги

РВ ФДМУ по Запорізькій області оголосило з продажу Єдиного майнового комплексу ДП «Завод алюмінієвої фольги».

Завод розташований у м. Запоріжжя, вул.Південне шосе, 15.

Початкова ціна  – 583,9 млн грн;

Детальна інформація про об’єкт приватизації, порядок прийняття і реєстрації заяв та умови продажу розміщена на промо-сторінці ФДМУ http://www.privatization.gov.ua/?region=7&move=-1&search=#objects

Умови подальшої експлуатації об’єкта покупець визначає самостійно.

Ознайомитися з об’єктом можна в робочі дні з 10.00 до 15.00 за місцем його розташування.

У 1995 році «ЗАлК» залучив під державні гарантії кредит на суму в 76,4 мільйона доларів для побудови заводу алюмінієвої фольги. Продукцію заводу передбачалося використовувати в харчовій промисловості - для упаковки продуктів харчування. Було закуплено відповідне італійське обладнання. Розрахункова потужність заводу - 36 тисяч тонн пакувальних матеріалів на рік, з яких 27 тисяч тонн гладка фольга.

Під час продажу контрольного пакета акцій «ЗАлКу» «Завод алюмінієвої фольги» не увійшов до статутного капіталу комбінату, ставши окремим державним підприємством - правда, недобудованим.

На балансі підприємства обліковуються необоротні активи та незавершені капітальні інвестиції (технологічне обладнання не змонтоване та не введене в експлуатацію). Підприємство не здійснює виробничу діяльність з моменту утворення у 2004 році.