A A A K K K

Щодо прийняття рішення про реорганізацію регіональних відділень*

Відповідно до доручення Прем’єр-міністра України від 13.12.2018 № 49773/0/1-18 щодо пріоритетних реформ на 2019 рік та з метою запровадження пакету реформ «Приватизація та управління державними підприємствами», а саме реформування Фонду, в межах повноважень визначених Законом України «Про Фонд державного майна України», Фонд продовжує реалізацію пілотного проекту реорганізації регіональних відділень Фонду.

Пілотний проект розроблено з метою оптимізації управління регіональними відділеннями, підвищення рівня виконання завдань та функцій, покладених на Фонд.

В межах пілотного проекту реорганізовано регіональні відділення по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях шляхом злиття у Регіональне відділення по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях, що розташоване у м. Івано-Франківськ.

Зазначені регіональні відділення Фонду державного майна України, які реорганізовуються, продовжують здійснювати  повноваження та функції,  покладені  на  зазначені органи, до видання наказу Фонду державного майна України про можливість забезпечення новоутвореними регіональними відділеннями здійснення повноважень та виконання функцій.