A A A K K K

У Червонограді будують сучасний житловий комплекс на місці недобудови

Створення нових робочих місць, запровадження нових сучасних технологій, ріст освіченості працівників, залучення інвестицій – це формування нової політики розвитку економіки регіону. Завершення будівництва об'єктів незавершеного будівництва є одним з основних завдань приватизації.

На контролі Регіонального відділення по Львівській, Закарпатській та Волинській областях знаходиться договір купівлі-продажу від 10.06.2014 об'єкта незавершеного будівництва (поліклініки на 1000 відвідувань у зміну у м. Червоноград, вул. Івасюка, 2, укладений з ТзОВ «Компанія «Універсал Інжиніринг».

На даному об'єкті триває будівництво житлового комплексу «Еко-Парк». Шестиповерховий комплекс спроектовано з використанням енергозберігаючих технологій та з врахуванням всіх вимог сучасного ритму життя – з підземним паркінгом, супермаркетом, аптекою, відділенням банку та іншими закладами першої необхідності на двох перших поверхах, двома ігровими та спортивним майданчиками, тренажерним залом. Площа озеленення житлового комплексу становить близько 2 170 кв. м, проведено благоустрій доступу до річки Західний Буг.

У будівництво даного об'єктавжеінвестовано 68,4 млн грн та для його завершення необхідно ще понад 110 млн грн. Залучено 11 будівельних підрядних організацій та 27 організацій-постачальників. На будівництві житлового комплексу працює понад 420 чоловік.

Важливо зазначити, що відповідно до умов договору купівлі-продажу покупець зобов’язаний безоплатно передати щонайменше три квартири загальною площею 120 кв. м у добудованому житловому будинкудля членів сімей учасників АТО.