A A A K K K

Регіональне відділення по Львівській, Закарпатській та Волинській областях здійснює контроль за виконанням умов договорів оренди

Регіональним відділенням здійснено 208 перевірок об’єктів оренди, в тому числі:  розпочато роботу по ЦМК структурний підрозділ філії №4 санаторію "Смерічка" Державного комплексного торговельного підприємства "Хрещатик".

За результатами контрольних заходів встановлюються порушення та недоліки, аналіз яких показав, що умови договорів оренди нерухомого майна виконуються, але фіксуються порушення (недоліки) орендарями умов договорів оренди щодо своєчасної та повної сплати орендної плати до державного бюджету, сплати завдатку, страхування державного майна, тощо. Порушення та недоліки усуваються в ході та за результатами контрольних заходів. Кількість договорів по яких встановлені порушення – 55.

            З метою вжиття заходів для виявлення фактів ухилення від сплати обов'язкових платежів до Державного бюджету України за використання державного майна і оренди зазначеного майна за 6 місяців  2019 року  здійснено перевірки по 5483 об'єктах.