A A A K K K

Владислав Калинець відвідав з робочим візитом Закарпатську область

20 травня 2020 року в м. Ужгород відбулася зустріч Владислава Калинця –начальника РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях, Наталі Пановоїзаступника начальника Регіонального відділення – начальника забезпечення реалізації повноважень у Закарпатській області з Олександром Бібеном – віце-президентом Закарпатської торгово-промислової палати.

Під час зустрічі було презентовано об’єкти державної власності малої приватизації на території Закарпатської області, що перебувають в процесі продажу, а також об'єкти, що готуються до продажу, обговорено питання про налагодження ефективної комунікації та співпраці з представниками бізнесу, фінасового та банківського сектору.

Враховуючи географічне положення області, територія якої межує з трьома країнами Євросоюзу та з метою активізації залучення інвестицій в Україну та Закарпатську область зокрема за допомогою прозорої приватизації, розширення кола потенційних інвесторів, як вітчизняних так і іноземних, погоджено питання про  укладання Меморандуму про спільну роботу.