A A A K K K

РВ по Закарпатській області продає ЄМК ДП "Берегівський кар`єр"

РВ Фонду по Закарпатській області виставило на продаж  Єдиний майновий комплекс державного підприємства "Берегівський кар`єр", який орендується ПрАТ "Берегівський кар`єр" - http://www.privatization.gov.ua/sale-obj/1495

Об’єкт знаходиться за адресою: 90260, Закарпатська область, Берегівський район, с. Мужієво, вул. Ракоці Ференца ІІ, 245

Підприємство активно веде промислову  експлуатацію унікальних родовищ перлітових порід. Загальний обсяг запасів в цих родовищах оцінюється в межах 100 млн. тонн. Практично всі внутрішні потреби українського ринку, незважаючи на зростаючу популярність матеріалів з перліту, можуть бути покриті за рахунок власних ресурсів.

Застосування перліту дуже різноманітне. Перліт застосовується для теплоізоляції стін та підлог, в процесі фільтрації фармацевтичних препаратів і різних напоїв, для терморегуляції і меліорації, для створення покриття для гольф-полів та тенісних кортів, для очищення води і фільтрування, на основі перліту виробляються миючі, чистячі засоби та поліролі, для обробки нафтових свердловин.

До складу ЄМК ДП "Берегівський кар'єр" входять: будівлі і споруди- 37 од., транспортні засобіви -21од., 125 одиниць обладнання, устаткування, приладів, меблів та іншого майна.

У користуванні ПрАТ "Берегівський кар'єр" відповідно до договору оренди знаходиться земельна ділянка площею 33,8724 га.

Серед умов продажу - збереження основних видів діяльності підприємства протягом 5 років.

Стартова ціна: 14,760 млн грн.

Кінцевий термін приймання заяв – до 17:00 04.09.2017

 Аукціон в електронній формі буде проведено Товарною біржею «ІННЕКС» 08.09.2017 о 10:00

Детально в газете "Відомості приватизації" від 02.08.2017 № 60