A A A K K K

Закарпатське РВ святкує 25-річний ювілей

РВ  по Закарпатській області 15 грудня 2017 року відзначило 25 річницю з дня створення.

З нагоди ювілею колектив привітав начальник РВ Андрусь Василь Васильович. Перший заступник начальника РВ Катуна Марія Іванівна ознайомила присутніх на урочистій події з історією та сьогоденням відділення.

На святкування завітали шановні гості: Ужгородський міський голова Андріїв БогданЄвстафійович, начальник Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Натуркач Руслана Павлівна, колишній начальник відділення Шкоба Володимир Ілліч, колишні начальники представництв ФДМУ в Ужгородському районі – Севост’янова Любов Аркадіївна, в Рахівському районі – Руснак Михайло Іванович, у м. Хуст – Якимчук Ольга Петрівна та інші гості.

За вагомий внесок у соціально-економічний розвиток міста Ужгород та з нагоди святкування 25-річчя, міський голова Богдан Андріїв вручив колективу відділення грамоту міської ради та подарував сучасний презентаційний альбом міста Ужгород.

За сумлінну працю, високі професійні якості та вагомий особистий внесок у виконанні завдань, покладених на ФДМУ, працівники РВ були нагороджені грамотами та подяками Закарпатської обласної ради та Закарпатської облдержадміністрації.