A A A K K K

Оренда в аеропорту «Бориспіль»: оголошено аукціон з оренди терміналу «С» та прилеглої території

17 серпня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди будівлі терміналу «С» та частини об'єкта «Дорога та майданчик біля Т «С», що перебувають на балансі ДП МА «Бориспіль» за адресою : Київська обл., Бориспільський район, Бориспіль-7, «Бориспіль» Міжнародний державний аеропорт.

Стартова ціна об’єкту складає 127 588,74 грн на місяць, а термін оренди – 5 років. 

Загальна площа об’єкту – 3 078,7 м², з них: будівля терміналу «С» займає 1 226,70  м², а частина об'єкта «Дорога та майданчик біля Т «С» –  1 852 м². 

Актив в задовільному технічному стані, після ремонту. Наявна електрифікація (60 кВт), водозабезпечення, каналізація та опалення, а також пожежна сигналізація. Також під’єднаний лічильник на тепло, вентиляція, кондиціонування та комунікації: телефонізація, інтернет. 

 

Єдині та прозорі правила онлайн-аукціонів дають унікальну можливість переможцю отримати велику комерційну площу для ведення бізнесу в міжнародному аеропорту з пасажиропотоком у понад 10 млн осіб щорічно. Саме тому ця пропозиція – стануть комерційно-вигідним рішенням для створення та розвитку вашого бізнесу в найбільшому аеропорту України. 

Для того, щоб вдало взяти участь в аукціоні – користуйтеся інструкцією

Детальніше про цей актив: https://bit.ly/3fvDYmc

 

 В нашому телеграм-каналі зібрані найцікавіші та найвигідніші аукціони. Щоб залишатися завжди в курсі новин прозорої оренди – підписуйтесь на Оренда в Україні

Також можна підписатися на спеціальну розсилку, для того щоб щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту.