A A A K K K

Зустріч з Волинською Економічною Лігою – пошук шляхів до залучення інвестицій в місцеву економіку

В рамках налагодження співпраці з бізнес-спільнотою, начальник Управління Тетяна Маслечко зустрілася з виконавчим директором Асоціації органів місцевого самоврядування «Волинська Економічна Ліга» Анатолієм Банерою.

В ході активного діалогу на теми приватизації непрофільних державних активів та оренди державних об’єктів для залучення вітчизняних та іноземних інвестицій в розвиток Волинської області сторони  домовилися про укладання Меморандуму про співпрацю. 

Підписання Меморандуму  сприятиме більш активному залученню бізнес-спільноти до приватизації та оренди державного майна в межах конкретних ОТГ, шляхом координації зусиль з місцевими громадами, щодо об’єктів, які увійшли до них після реформи децентралізації.

Також на зустрічі було презентовано інвестиційне меню Волині. Тетяна Маслечко звернула особливу увагу на аукціони з приватизації груп інвентарних об’єктів у Володимирі-Волинському (https://bit.ly/2PA6l9m) та у Горохові (https://bit.ly/3nqgDFw).

З детальною інформацією  про актуальні об’єкти приватизації та оренди  можна ознайомитися на сайтах https://privatization.gov.ua/ та https://orenda.gov.ua/