A A A K K K

На Дніпропетровщині проводять перевірки стану використання державного майна

Регіональне відділення ФДМУ по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях продовжує здійснювати перевірки стану використання державного майна. Спеціалісти перевірили майно, що перебуває на балансах установ, розташованих на Дніпропетровщині:

– державна установа «Центр психічного здоров’я і моніторингу наркотиків та алкоголю МОЗ України». З 22 об’єктів державної власності загальною площею маже 15 тис. кв. м не використовуються 2 об’єкта загальною площею 551,7 кв. м;

– державна установа «Український науково-дослідний інститут промислової медицини». З 32 об’єктів державної власності загальною площею  майже 15 тис.кв.м не використовується 1 об’єкт  площею 43,5 кв. м;

– криворізький міськрайонний центр зайнятості. Усі 6 об’єктів державної власності загальною площею понад 3,5 тис. кв. м використовуються балансоутримувачем.

– державна установа «Лабораторний центр на залізничному транспорті Міністерства охорони здоров’я України». З 16 одиниць об’єктів державної власності загальною площею понад 4,1 тис. кв. м не використовуються 5 площею 539,1 кв. м.

Робота з виявлення державного майна, що не використовується, проводиться систематично для подальшої передачі такого майна в оренду чи на приватизацію.