A A A K K K

Регіональне відділення ФДМУ по м. Києву уклало Меморандум про співпрацю з Територіальним відділенням Асоціації платників податків України в місті Києві

16 червня 2021 року відбулося підписання Меморандуму про співпрацюміж Регіональним відділенням Фонду державного майна України по місту Києву в особі начальника Яни Матієвої  і Територіальним відділенням Асоціації платників податків України в місті Києві в особі Голови Ради Павла Погиби.

Мета Меморандуму полягає в сприянні розвитку підприємництва, створенні простору для відкритого обговорення інвестиційних рішень між державою та бізнесом, а також в залученні інвестицій в економіку регіону та України.

Початок взаємодії з Асоціацією платників податків України був покладений навесні цього року Фондом державного майна України, коли 24 березня Голова Фонду Дмитро Сенниченко та президент Всеукраїнської Асоціації Грігол Катамадзе підписами скріпили наміри співробітництва.

«Ми впевнені, що об’єднання зусиль двох структур сприятиме покращенню рівня поінформованості населення про інвестиційні можливості, а в підсумку – економічному зростанню країни, підвищенню інвестиційної привабливості та конкурентоспроможності України. Прагнемо розбудувати такі відносини, що будуть корисними для обох сторін: як держави, так і бізнесу. Підписавши Меморандум про співпрацю, впевнена, ми зробили важливий крок у цьому напрямку», – коментує  Яна Сергіївна.

Щонайменше двічі на рік Сторони будуть організовувати спільні зустрічі для актуалізації стратегічних напрямів співпраці. А в разі потреби та для забезпечення досягнення мети меморандуму, сторони укладатимуть окремі угоди з питань співпраці.

Документ набирає чинності з дня його підписання і укладається строком на п’ять років.