A A A K K K

182 млн грн до держбюджету від приватизації – результати роботи регіонального відділення у першому півріччя 2021 року

Завдяки злагодженій роботі колективу регіонального відділення за 6 місяців нам вдалося досягти ряду показників, виконання яких забезпечує надходження до державного бюджету через прозорі приватизаційні процеси.

Протягом першого півріччя у Львівській області нам вдалося залучити до бюджету понад 182 млн грн. В той же час, за новими укладеними договорами оренди державної нерухомості в нашому регіоні бюджет отримує щомісяця близько 7,9 млн грн – загальна сума орендної плати за 1 місяць по укладеним комерційним договорам.

На кожен об'єкт малої приватизації претендували в середньому 14,8 осіб. Зазвичай, це малі або середні підприємців, котрі готові інвестувати у розвиток свого міста та регіону. Цей показник надзвичайно важливий, оскільки він демонструє рівень довіри до процесу прозорої приватизації у Львівській області.

Під час відкритих торгів вартість об'єктів малої приватизації в середньому збільшувалася на 90% відносно стартової ціни завдяки чесній конкуренції, зрозумілим і чітким правилам!