A A A K K K

Львівське регіональне відділення ФДМУ презентувало інвестиційне меню Львівщини представникам іноземних бізнес-асоціацій

28 травня 2021 року відбулася робоча зустріч представників Регіонального відділення Фонду державного майна по Львівській, Закарпатській та Волинській областях з членами бізнес-асоціацій Великої Британії, Туреччини та країн Арабського світу в рамках Міжнародного Ротарійського Бізнес Форуму.

Учасники зустрічі обговорили можливості залучення інвестицій в економіку регіону та України через приватизацію та оренду об'єктів державного майна за новими прозорими правилами.   

Особливу увагу начальник відділу маркетингу, аналітики та ІТ-підтримки Регіонального відділення Фонду державного майна по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Оксана Іватьо звернула на приватизацію активів пенітенціарної служби та інших різнопланових інфраструктурних об’єктів в рамках спільного проекту Фонду держмайна та Міністерства юстиції«Велика приватизація в’язниць». Одним з перших об’єктів цього проєкту є Львівська виправна колонія № 48 (bit.ly/3blnOtw та bit.ly/3w0vlGh).

Налагодження міжнародної співпраці дасть змогу залучити ще більше нових власників для перетворення непрофільних державних активів в успішний бізнес.