A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди частини приміщення в ДП «Міжнародний аеропорт Львів» імені Данила Галицького»

28 квітня 2021 року об 11:25 відбудеться онлайн-аукціон з продовження договору оренди частини приміщення на першому поверсі будівлі під «Б-3»  нового аеровокзалу ДП «Міжнародний аеропорт Львів»  імені Данила Галицького» , що знаходиться за адресою м. Львів, вул. Любінська, 168. 

Стартова ціна об’єкту складає 5 880,56 грн, а термін оренди – 5 років.

Загальна площа  – 70 м².

Подача заявок на участь в аукціоні триває до 20:00 27 квітня 2021 року.

Львівський аеропорт входить в ТОП-3 найбільш відвідуваних аеропортів країни.  Це один з небагатьох авіавузлів, що знаходяться безпосередньо в межах міста. Відстань від аеропорту до центру Львова становить 6 кілометрів.

Аеропорт у Львові надає своїм пасажирам всі необхідні основні і додаткові послуги: камери схову, пункти харчування, магазини Duty Free. А також на території аеропорту знаходяться представництва декількох компаній, що надають послуги оренди автомобілів.

Технічний стан об’єкта задовільний, наявні вентиляція та кондиціонування. 

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах. 

Посилання на аукціон: https://bit.ly/3dDAQ7u.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA