A A A K K K

Приватизація Львівської виправної колонії залучила в півтора рази більше коштів, ніж приватизація за весь 2018 рік

Завдяки впровадженню нових прозорих правил Фондом держмайна, від приватизації лише одного об'єкта в 2021 році - непрацюючої Львівської колонії №48 - до державного бюджету мають надійти в півтора рази більше коштів, ніж від всієї приватизації за весь 2018 рік.

Майно Львівської колонії було приватизовано 3 червня 2021 року за 407,5 млн грн, що на 150% більше, ніж надходження в розмірі 269 млн грн від приватизації за весь 2018 рік.

Нові принципи відкритості, за якими ми працюємо, значно розширили коло потенційних інвесторів - ми втілюємо гасло «Кожен українець - інвестор». 

Всю інформацію про об'єкти приватизації ми розмістили онлайн на сайті privatization.gov.ua, де є зручна система фільтрів та віртуальні кімнати даних, що працюють за принципом «всі знають все». Ознайомитися з інвестиційним меню Фонду держмайна може кожен бажаючий з будь-якої точки світу, де є доступ до інтернету.

Приватизаційні аукціони проходять онлайн на базі системи Прозоро.Продажі, що сприяє прозорості процесів та встановленню рівних можливостей для всіх.

План надходжень до державного бюджету в 2021 році становить 12 млрд грн, і є реальним завдяки розблокуванню великої приватизації, перший аукціон в рамках якої має відбутися вже цього літа.

З найближчими приватизаційними аукціонами можна ознайомитись, перейшовши за посиланням: https://privatization.gov.ua/product-category/mala-pryvatyzatsiya/