A A A K K K

Регіональне відділення по Львівській, Закарпатській та Волинській областях і Львівська торгово-промислова палата підписали Меморандум про співпрацю

26 листопада 2020 року Владислав Калинець – начальник Регіонального відділення по Львівській, Закарпатській та Волинській областях та Дмитро Афтанас – президент Львівської торгово-промислової палати (ТПП) підписали Меморандум про співпрацю з метою залучення іноземних та національних інвестицій в економіку регіону та встановлення стратегічного співробітництва.

Регіональне відділення вже давно співпрацює з Львівською ТПП та після ряду зустрічей, що відбулися, було прийнято рішення про подальшу спільну роботу в частині реалізації державної політики щодо приватизації та оренди державного майна.  

Як зазначив Владислав Калинець, підписання Меморандуму дозволить об’єднати зусилля для розвитку бізнесу в нашому регіоні, перетворюючи непрацюючі активи в працюючі, шляхом залучення національних та іноземних інвестицій.

«Співпраця дозволить розширити інформаційне поле та показати можливість ведення прозорого інвестиційного бізнесу в регіоні та довіру до державних владних структур», – наголосив Дмитро Афтанас.

Підписання Меморандуму дає змогу Регіональному відділенню зменшити частку держави у структурі економіки, можливість створювати нові робочі місця та залучати кошти в державний бюджет.