A A A K K K

У Львівській області відбувся престур до ЄМК ДП «Дашавський завод композиційних матеріалів»

6 вересня цього року на території Дашавського заводу композиційних матеріалів, що у Стрийському районі Львівської області, відбувся престур, у якому взяли участь: начальник Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Владислав Калинець; заступник Стрийського міського голови Михайло Журавчик; начальник відділу промислової політики Львівської облдержадміністрації Роман Білоган; директор Дашавського заводу композиційних матеріалів Василь Цап та представники місцевих та регіональних ЗМІ.

Під час заходу Владислав Калинець зазначив, що головною метою приватизації є перетворення непродуктивних активів на продуктивні завдяки залученню сталих інвестицій та закцентував увагу на важливості збереження робочих місць.  

Михайло Журавчик розповів про важливість пошуку інвесторів, оскільки регіон зацікавлений у налагодженій подальшій співпраці з підприємством та створенням нових робочих місць. 

 Про основні види діяльності виробництва та подальші можливості розвитку підприємства розповів Василь Цап.

Також з метою залучення більш широкого кола потенційних інвесторів для участі в прозорих аукціонах з приватизації, Владислав Калинець ознайомив представників ЗМІ з актуальними об’єктами приватизації регіону https://privatization.gov.ua. та надав вичерпні відповіді на запитання присутніх.

24 вересня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу ДП «Дашавський завод композиційних матеріалів».

Площа земельних ділянок — 42,6 га

Площа будівель і споруд — 9065,6 м².

Місцезнаходження: Львівська область, Стрийський район, смт. Дашава.

Стартова ціна: 33 064 307 грн

Детальніше про об’єкт – https://bit.ly/2Woan7I.