A A A K K K

Владислав Калинець взяв участь у Форумі, присвяченому аукціону з приватизації майна «Ковельської виховної колонії»

В рамках спільного проєкту Фонду державного майна України та Міністерства юстиції «Велика приватизація в’язниць» 13 жовтня у м. Луцьк відбувся Форум «Оптимізація заради покращення умов для в'язнів та підвищення безпеки», у якому взяли участь: заступниця Міністра юстиції України Олена Висоцька, начальник Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Владислав Калинець, перший заступник Волинської обласної державної адміністрації Сергій Мовенко, заступник начальника Департаменту з питань виконання кримінальних покарань Віктор Кощинець та представники бізнес-середовища, місцевих та регіональних ЗМІ.

Під час заходу обговорювалися питання аукціону з приватизації майна «Ковельської виховної колонії» (детальніше про об’єкт - https://bit.ly/2Z7IimZ), який відбудеться 28 жовтня 2021 року та за результатами якого до Державного бюджету України має надійти 41,6 млн. грн.

«Даний об’єкт може зацікавити потенційного інвестора: з будівлі за колючим дротом перетворитися у прибутковий комплекс»,  -  зазначив Владислав Калинець.

Також з метою залучення більш широкого кола потенційних інвесторів для участі в прозорих аукціонах з приватизації, Владислав Калинець ознайомив присутніх з актуальними об’єктами приватизації регіону https://privatization.gov.ua. та надав вичерпні відповіді на запитання присутніх.

Приватизація даного об'єкту забезпечить надходження інвестицій, розвиток інфраструктури міста та створення нових робочих місць.