A A A K K K

Господарський суд Запорізької області ухвалив рішення на користь Регіонального відділення ФДМУ у справі щодо порушення умов оренди

Рішенням господарського суду Запорізької області по справі № 908/3394/20 частково задоволені позовні вимоги Регіонального відділення до товариством з обмеженою відповідальністю «ОЛВІН-ТРЕЙД».

Відповідачем – орендарем державного майна – частини нежитлового приміщення, площею 98,2 м², першого поверху будівлі, за адресою: м. Запоріжжя, просп. Соборний, 75, – були порушені умови договору оренди, внаслідок чого виникла заборгованість у розмірі 39,3 тис. грн та пеня у розмірі 2,1 тис. грн.

Суд задовольнив позовні вимоги та вирішив стягнути з боржника заборгованість та пеню, розірвати договір та повернути майно балансоутримувачу – Головному управлінню статистики у Запорізькій області.

На сьогодні приміщення на центральному проспекті Запоріжжя вже звільнені та можуть бути переданими в оренду потенційним інвесторам.

Ознайомитись з повним переліком вакантного для оренди майна можна на сайті Фонду державного майна України за посиланням – https://u.to/xcClGQ