A A A K K K

Приватизація на Запоріжжі: на онлайн-аукціони виставлені комплекс будівель та нежитлова будівля

Управління забезпечення реалізації повноважень у Запорізькій області Регіонального відділення по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях оголосило аукціони з приватизації двох старовинних об’єктів, розташованих у Запорізькій області:

– комплексу будівель в смт Чернігівка, до складу якого входять: одноповерхова контора з прибудовами, загальною площею 169,4 м², одноповерховийокремо розташованийгараж; одноповерховийокремо розташованийсарай; вбиральня. Об’єкт розташований за адресою: смт Чернігівка, вул. Соборна, 369.
Стартова ціна –212 202 грн без ПДВ.
Детально – https://privatization.gov.ua/product/kompleks-budivel-u-skladi-kontora-z-prybudovamy-lit-b-zagalnoyu-ploshheyu-169-4-kv-m-garazh-lit-g-saraj-lit-s-vbyralnya-lit-u/

– нежитлової двоповерхової будівлі, загальною площею – 387,6 м². Будівля зберегла автентичні архітектурні форми, має один відокремлений вхід з головного фасаду. Завдяки тому, що донедавна тут працювала державна установа, зараз будівля перебуває у задовільному технічному стані. Об’єкт розташований за адресою: м. Оріхів, вул. Шевченка, 15.
Стартова ціна – 812 243 грн без ПДВ.
Детально – https://privatization.gov.ua/product/nezhytlova-budivlya-lit-a-zagalnoyu-ploshheyu-387-6-kv-m-za-adresoyu-zaporizka-obl-m-orihiv-vul-shevchenka-15/

Обидва аукціони призначені на 27 вересня 2021 року. Прийом пропозицій триває до 26 вересня 2021 року.