A A A K K K

У Туристичному інформаційному центрі Запоріжжя розповідали про можливість інвестування, яку відкриває оренда державного майна

Як орендувати державне майно розповідали підприємцям Запоріжжя на зустрічі в Туристичному інформаційному центрі Запоріжжя. Це перша така зустріч, організована у співпраці з Інститутом розвитку міста Запоріжжя та Управлінням забезпечення реалізації повноважень у Запорізькій області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях.

Владислава Панасенко, начальниця Управління, та Ніна Островерха, яка в Управлінні опікується напрямком оренди, детально розповіли про переваги оренди за новими правилами, а також представили вакантне для оренди у Запоріжжі державне майно.

Представників бізнес-спільноти міста цікавили питання, як ініціювати оренду, де знайти потенційні об’єкти, які строки та умови оренди державного майна.

На всі питання спікерки дали вичерпні відповіді.

«У нас з бізнесом спільні цілі – знаходити нові об’єкти, здатні приносити користь як державі, так і орендарям» – відзначила Владислава Панасенко та вкотре наголосила про відкритість та готовність Управління до співпраці із бізнес-спільнотою.