A A A K K K

У Запоріжжі на масштабному INVEST FORUM представили інвестиційне меню області та детально розповіли про переваги прозорої приватизації

7 годин інтенсиву від практиків та якісного нетворкінгу про те, як заробляти на інвестиціях, понад 20 спікерів та 2000 учасників. 1 жовтня у Запоріжжі відбувся масштабний захід – INVEST FORUM, де обговорювали, як ініціювати, інвестувати та забезпечувати своє майбутнє.

Серед спікерів – Владислава Панасенко, начальниця Управління забезпечення реалізації повноважень у Запорізькій області Регіонального відділення ФДМУ у Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях. Вона розповіла учасникам, як влада та бізнес можуть успішно співпрацювати у питаннях інвестицій у державне майно.

Пані Владислава зосередилась на питаннях приватизації об’єктів державної власності, детально розповіла про ресурс www.privatization.gov.ua, створений Фондом державного майна України як сучасний маркетплейс об’єктів приватизації, зазначила, як ініціювати приватизацію у регіоні, презентувала найцікавіші об’єкти, в які можна інвестувати вже найближчим часом, та об’єкти гордості Управління – успішні історії  приватизації.

«Ми як представники Фонду державного майна України у Запорізькій області розглядаємо приватизацію як спосіб вигідно інвестувати та можливість для успішного розвитку або створення нового бізнесу – зазначила Владислава Панасенко, – Саме тому нам важливо якомога більшій кількості підприємців донести інформацію про сучасні механізми прозорої приватизації. Для цього проводимо для представників бізнесу семінари чи вебінари, беремо участь у заходах, ініційованих підприємцями, органами державної влади та місцевого самоврядування».