A A A K K K

У Запоріжжі підписали Меморандум про співпрацю із Запорізькою торгово-промисловою палатою

Керівництво Управління забезпечення реалізації повноважень у Запорізькій області Регіонального відділення по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях та Запорізької торгово-промислової палати підписало Меморандум про співпрацю, який став логічним продовженням партнерства.

Своїми підписами Олександр Дмитрієв, начальник Управління, та Володимир Шамілов, Президент Запорізької торгово-промислової палати, закріпили прагнення продовжувати взаємне співробітництво за різними напрямами діяльності, будувати ефективну комунікацію та обмінюватись набутим досвідом з профільних питань.

«Ми маємо спільну мету – покращити інвестиційний клімат у державі та регіонах – зазначив Олександр Дмитрієв. – У цьому однаково зацікавлені як державні, так і підприємницькі структури».

Довідково. Запорізька торгово-промислова палата (ЗТПП) є недержавною неприбутковою самоврядною організацією, яка об’єднує юридичних осіб, громадян зареєстрованих як підприємці, та їх об’єднання. ЗТПП як активний учасник програм соціально-економічного розвитку регіону, підтримки малого та середнього підприємництва спрямовує свою діяльність на інтеграцію запорізьких підприємств у міжнародне бізнес-середовище та підтримку їх конкурентоздатності, розширення сфер співробітництва. На сьогодні у складі ЗТПП – понад 500 провідних підприємств та організацій області.