A A A K K K

У Запоріжжі презентували інвестиційне меню області

Керівництво Управління забезпечення реалізації повноважень у Запорізькій області Регіонального відділення ФДМУ по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях взяло участь у засіданні круглого столу – обговоренні інфраструктури підтримки МСБ Запорізької області в умовах COVID-19. Серед учасників – представники регіональної бізнес-спільноти, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Організатори,Запорізька торгово-промислова палата таДніпропетровська торгово-промислова палата (у межах проєкту COVID-19 Бізнес-клініка м.Дніпро), запросили очільницю Управління розказати про прозору приватизацію як спосіб вкладення інвестицій з вигодою для бізнесу.

Ліна Літвінова, в.о. начальника Управління, детально зупинилась на перевагах прозорої онлайн-приватизації, розповіла про можливості, які відкривають ресурсиwww.privatization.gov.ua таwww.vdr.spfu.gov.ua  та ознайомила учасників з об’єктами приватизації, розташованими на території Запорізької області, що вже виставлені на аукціони або тільки готуються.